NOHOU organiseert hoogwaardige kermissen en weekmarkten

Een sterk team, de juiste ervaring en een grote hoeveelheid kennis. Dé ingrediënten voor de complete organisatie van uw kermis of weekmarkt. NOHOU biedt u een goed doordacht concept als het gaat om een kermis of weekmarkt.

Een goede samenwerking is voor NOHOU belangrijk om de organisatie van een kermis of weekmarkt tot een succes te brengen. Door de belangen van diverse partijen samen te brengen, kan een schitterende kermis of weekmarkt opgezet worden here. In overleg met de opdrachtgevende gemeente wordt vooraf de juiste aanpak van de organisatie beschreven. Door ideeën uit te wisselen en afspraken te maken kopen, kan efficiënt gewerkt worden aan een geslaagde kermis of weekmarkt. 

Waarom NOHOU?

  • Kennis: NOHOU kent alle ins en outs op het gebied van kermis- en weekmarkt organisatie. Danzkij deze ervaring van NOHOU kunt u als gemeente kosten besparen.
  • Onafhankelijk: NOHOU richt zich op het daadwerkelijk doel van de kermis of weekmarkt en werkt met een neutraal karakter.
  • Vernieuwend: NOHOU biedt de kennis en mogelijkheden om een kermis of weekmarkt uitdagend en vernieuwend te organiseren.
  • Transparant: Een goede communicatie en een prettige samenwerking tussen NOHOU en de gemeente zorgen voor een transparante organisatie van uw kermis of weekmarkt.
Gemeente Best Gemeente Boxtel Gemeente Helmond Gemeente Oosterhout Gemeente Oisterwijk Gemeente Someren Gemeente Goirle Gemeente Schouwen Reumafonds Bergen Op Zoom Mierlo